Home > Blog

Heerlijk zo'n blog

In mijn eigen Human Design heb ik aanleg voor het vertellen van verhalen. Als het niet vanuit het bewuste komt dan is er wel iets wat mijn nieuwsgierigheid onbewust wil laten spreken. Er gaat zoveel om in mijn hoofd wat meestal geen uitweg vindt dat ik ga proberen om te kijken of het via dit medium wel lekker kan stromen.

Toen ik in 1997 zelf een consult deed bij Ra in Amsterdam, zei hij tegen mij: "You have a mind that jumps all over the place". Dat herkende ik wel. Wat beoelde hij daarmee? Hij gaf aan dat ik zo open sta voor alle mogelijke inspiratie en die op mijn eigen specifieke wijze wil verwerken én delen dat het soms voor mijn eigen hoofd te veel is. Dit wetende heb ik geleerd open te staan voor die inspiratie maar geen haast te maken om overal wat mee te doen of het te willen communiceren.

Maar in dit geval: wie weet heeft een van jullie wat aan mijn verhalen! Dat zou natuurlijk geweldig zijn en dan bewijst mijn hoofd de wereld ten minste een dienst. Dat is namelijk waar een hoofd voor is: voor een ander.

We gaan het zien. Ik wens jullie veel leesplezier.

X>Volgende blog item openen

Contact opnemen

 Nassaulaan 14, 2011 PC Haarlem

 023 537 22 30

 kantoor@spiritorigin.com