INHOUD
Voor mensen met langdurige stress of een burn-out heb ik een speciaal traject ontwikkeld: de Spirit Origin Methode
Denken met je hart en voelen met je hoofd...

DOELSTELLING
Jouw weg naar herstel. Weer in je kracht komen en vanuit hart én ziel kunnen leven en werken.

VOOR WIE
Wanneer je lange tijd stress ervaart, fysieke klachten hebt of tijdelijk zelfs niet meer in staat bent om te werken.

WERKWIJZE
Na een gratis intakegesprek bepalen we samen welke benadering voor jou het beste werkt. Of dit nu een individueel traject is of een combinatie met diverse workshops.

 

 

DE SPIRIT ORIGIN METHODE
De Spirit Origin Methode is een optelsom van de kennis en ervaring die ik in mijn  leven heb opgedaan. In de afbeelding hierboven zie je de elementen van de methode weergegeven. De Methode helpt jou om beter in je kracht te komen staan zodat je bewuste keuzes kunt maken in je leven, je werk en omgang met anderen.

Jij
Jij staat centraal. Wat jij nodig hebt op je weg naar herstel is afhankelijk van jouw behoeftes en omstandigheden. Ik kijk vanuit verschillende perspectieven naar jouw unieke persoon.

De methode geeft je een dieper zelfinzicht, leidt tot zelfacceptatie en liefde voor jezelf. Het gevolg is dat je beter voor jezelf kunt opkomen, beter grenzen aan kunt geven en je een nog betere versie van jezelf wordt. Kortom: het laat jou krachtig in het leven staan! 

De Ziel
Iedereen heeft zijn eigen gevoeligheden. Deze komen tot uitdrukking in je persoonlijke ‘zielefrequentie’. Welke invloed heeft jouw zielefrequentie op de omgang met anderen en welke effect heeft de ander op jou? En, maak je daar wel optimaal gebruik van?

Bewustzijn
Wie je bent en hoe je je gedraagt zit niet alleen in je genen en je opvoeding, maar ook in je bewustzijn en onderbewustzijn. Gedachten, emoties en herinneringen kunnen je ziek maken. Door je hier bewust van te worden ben je in staat om deze ingesleten patronen los te laten.
Dit leidt je naar een vernieuwde versie van jezelf.

Human Design
Het Human Design Systeem is een combinatie van oosterse en westerse wetenschappen, die jou snel inzicht geeft in de kwaliteiten waar jij mee bent geboren. Daardoor kunnen we jouw situatie in korte tijd inzichtelijk maken, je diepste drijfveren ontdekken en sneller tot de kern doordringen. Wil je weten wat jou bijzonder maakt? Hoe jij je onderscheid van anderen? En wat je energetische visitekaartje is? Human Design helpt jou hiermee.

Wetenschap
Door, in de begeleiding, gebruik te maken van de nieuwste psychologische en neurowetenschappelijke inzichten kun jij efficiënter herstellen op een manier die helemaal aansluit bij wie jij bent.

Ervaring
Werken en leven vanuit het hart staan bij mij centraal. Als ervaren coach verrijk ik mijn begeleiding, binnen de Spirit Origin Methode, met veel levenservaring. Zelf ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van burn-out, wat jou ten goede kan komen op jouw weg naar herstel.

ZIE JE JE EIGEN KWALITEITEN, WIJSHEID ÉN JEZELF NIET MEER?

Bel dan voor gratis intake

INHOUD
Een burn-out ontstaat als je langdurig in omstandigheden verkeerd die jou stress opleveren en daar zijn veel verschillende oorzaken voor. Burn-out zorgt ook nog voor een schuldgevoel, maar weet dat 70% van de mensen uit balans zijn door stress *. Wees blij dat jij een stap zet om er iets aan te doen, want jij gaat daar de vruchten van plukken.

De Spirit Origin Methode is een optelsom van kennis en ervaring die ik in mijn leven heb opgedaan. Ze helpt je om beter in je kracht te komen staan, zodat je bewuste keuzes kunt maken in je leven, je werk en omgang met anderen. 

In eerste instantie heb je vaak niet eens door dat je al zo lang gestrest bent. Als er steeds weer een beetje stress bijkomt maar niet af gaat, dan loopt de spreekwoordelijke emmer over en kan je lichaam de stress niet meer verdragen. Je valt uit. Eigenlijk verlies je in deze periode de aandacht voor jezelf. Of was goed zorgen voor jezelf al niet je sterkste punt

WAT IS JE VRAAG?
Laten we beginnen om te kijken of je je hierin herkent?

Heb je het idee dat je het overzicht over je leven bent verloren?
Onderken je problemen in je leven die zich niet lijken op te lossen?
Merk je dat je fysieke klachten begint te krijgen?
Kun je je moeilijk concentreren en ben je sneller emotioneel en angstig?
Pieker je veel en slaap je slecht?
Heb je het gevoel dat je niet meer op de juiste plek zit?
Zou je wensen dat je je grenzen beter kunt aangeven?
Heb je een onbalans in je privé – werk?

RESULTAAT
Afhankelijk van je persoonlijke situatie en vraagstuk zijn dit een aantal mogelijke resultaten.

Je hebt hoe dan ook weer energie om dingen in je leven op te pakken 
inzicht in de juiste plek wat betreft baan/privé
Je bent in staat om je grenzen beter aan te kunnen geven
Weten welk type werk bij je past
Weten wat je talenten zijn en je valkuilen zijn en die postief in kunnen zetten
Authentieke omgang met je familie, (zaken-)partner, manager, collega’s, werknemer of klanten

WERKWIJZE
Het is heel goed mogelijk om stress en burn-out te behandelen, maar ook om het te voorkomen. Kies je er voor om je huidige situatie definitief aan te pakken en spreekt de Spirit Origin Methode je aan, maak dan een afspraak voor een gratis intake. Tijdens dit gesprek word je uitgebreid geïnformeerd over de Spirit Origin Methode. In onderling overleg bepalen we welke aanpak voor jou het beste werkt. Dit kan bestaan uit:

  • Advies
  • Persoonlijke coaching
  • Workshops in kleine groepen
  • Ondersteuning op je werk
  • Internetcoaching behoort ook tot de mogelijkheden

VERVOLG
Wanneer je weer helemaal bent opgeknapt is er een vervolg mogelijk door bijvoorbeeld 'Het Pad van de Ziel' te doen: Spirit Origin's Trilogie. 

QUOTE VAN GEORGE BERNARD SHAW
Het leven is geen kaarsje voor me
Het is een prachtig brandende fakkel
die ik even vasthoud
en die ik zo fel mogelijk wil laten branden
voordat ik hem doorgeef aan de volgende generatie

 

 

 

 

 

* "Collectief gezien is er in de wereld tegenwoordig meer stress, zorgen, verdriet en pijn dan ooit tevoren", schreef Gallup Managing Editor Mohamed Younis in een rapport, dat was gebaseerd op meer dan 154.000 interviews met volwassenen over de hele wereld.

 

Contact opnemen

 Nassaulaan 14, 2011 PC Haarlem

 023 537 22 30

 kantoor@spiritorigin.com