1. Interview in Headlines

Naar aanleding van een mooi project dat ik heb gedaan bij HeadFirst voor het directieteam met behulp van de Teamanalyse-methode (SpiritIT) hadden ze mij na afloop gevraagd om mij te mogen interviewen voor hun tijdschrift HeadLines.

Headlines is het tijdschrift dat wordt uitgegeven door HeadFirst. Inmiddels is het bedrijf veel groter geworden en heet nu HeadFirst Source Group. HeadFirst Source Group is dé marktleider op het gebied van inhuur van externe professionals; matchmaking, contracting en payrolling.

Lees het interview met mij hier

2. Artikel Happi.Kidz

Dit artikel 'Inzicht in je kind' is gepubliceerd in de Happi.Kidz in oktober 2012. De Happi.Kidz is een special die de Happinez een keer per jaar uitgeeft en speciaal gericht is op ouders, opvoeders en kinderen. In een uitgebreid artikel leg ik uit welke 5 Human Design types er zijn en hoe die zich gedragen van jongs af aan. Als je het artikel leest zie je dat er veel tips instaan voor jou als ouder, opvoeder of begeleider om je kind zo goed mogelijk op te kunnen voeden.

Hoe doe je dat? Door te weten hoe je kind te bekrachtigen om zichzelf te mogen zijn.

Bekijk dit artikel

3. Gratis E-book

Ik heb in 2015 een e-book gemaakt van 25 pagina's met diverse informatie over wat je op een chart allemaal ziet met verklaringen daarbij. Het is als je de link volgt ook te downloaden.

Lees hier het mini e-book

4. Artikel Happinez 

Dit is het eerste grote artikel dat er in Nederland is verschenen over Human Design. Dat was in oktober 2008. En bij het plaatsen op mijn nieuwe site in 2018 dus bijna 10 jaar geleden. Sindsdien is er veel gebeurd in de Human Design wereld. Toch merk ik nog iedere dag dat mensen nog nooit van Human Design hebben gehoord. Wat natuurlijk jammer is want het kan mensen zo goed helpen in hun ontwikkeling en om dingen te begrijpen die er tussen mensen spelen. Dus nog veel werk aan de winkel voor alle Human Design liefhebbers.

Bekijk dit artikel

 

5. Artikel in Prana

Door Aat de Kwant ben ik jaren geleden geintervieuwd voor het tijdschrift Prana. Dat was begin 2008. Het artikel is samengesteld uit interviews met Tienke Klein, Tjiske Waanders, Gabriele Gaasta en ik zelf. Het thema van het artikel is loslaten begint al bij de geboorte.

Klik op deze link om het hele artikel te lezen.

 

Contact opnemen

 Nassaulaan 14, 2011 PC Haarlem

 023 537 22 30

 kantoor@spiritorigin.com