GRATIS CHART EN NIEUWSBRIEF AANVRAGEN

AANVRAAG GRATIS CHART

Om jouw gratis persoonlijke chart aan te vragen, vergelijkbaar met de figuur hiernaast, vul dan het onderstaand formulier in. Deze wordt met de hand ingevoerd, dus het kan een paar dagen duren.

  • Voor én achternaam
  • Geboortedatum: geef je geboortedag, -maand, -jaar en tijdstip op.

GEBOORTETIJDSTIP
Belangrijk voor aanstaande ouders: het moment van geboorte is wanneer het lichaam van het kindje de baarmoeder heeft verlaten en niét het doorknippen van de navelstreng.

Geef het geboortetijdstip zo exact mogelijk op. Soms kan een paar minuten al verschil maken in de chart. Weet je het tijdstip niet precies of is er onduidelijkheid over, dan kun je het als volgt uitvinden:

  • Door een kopie geboortakte aan te vragen bij de Burgerlijke Stand van de gemeente waar je geboren bent. Check of het tijdstip vermeld staat. Dat kan tegenwoordig in Nederland eenvoudig met je DigD en in Belgie met je eID. In sommige kleine gemeentes lukt het soms telefonisch, omdat je alleen het tijdstip wilt weten.
  • Je geboortekaartje of een babyboek of via de verloskundige.
  • Soms staat het in het trouwboekje van je ouders
  • Wanneer je geboorteakte via een ambassade is opgesteld in het buitenland, kan de geboorteakte nu worden opgevraagd bij de Justitiele Informatiedienst in Almelo. 

Wanneer je voor consult komt, dan check ik of de chart verandert door te kijken naar de veranderingen plus en min een kwartier ten opzichte van de geboortetijd. Zeker voor mensen die geboren zijn in de periode waarin het geboortetijdstip nog niet precies werd bijgehouden is dat belangrijk. 

AANVRAAG NIEUWSBRIEF
Wanneer je even doorscrollt naar beneden, dan kun je je daar inschrijven.

 
Ja graag Nee dank je wel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* Verplicht veld
Geïnteresseerd in

Contact opnemen

 Nassaulaan 14, 2011 PC Haarlem

 023 537 22 30

 kantoor@spiritorigin.com